onsdag, april 14, 2010

Ingen valrörelse trots allt! Beslutet är fattat och jag vet inte vad som skulle kunna hända som ändrar på det. Synd eftersom jag verkligen tror att vi kunde gjort skillnad. Men, att starta ett nytt parti är inte gjort i en handvändning och när man inte kan få fram förutsättningarna för det politiska arbetet under nästa mandatperiod, blir det svårt.

Organisationen håller på att göras om och man kan inte överblicka hur stor insatsen i tid kan bli om man väljs in. Alliansen vill inte tala om ifall de kommer att fortsätta som Allians. Det gör att vi inte vet om vi måste försöka bryta sönder en alliansmur eller om det faktiskt skulle kunna gå att samarbeta med vilket parti som helst vid lämpliga tillfällen. För att det skulle vara möjligt måste det finnas rakryggade politiker som vågar stå för sina åsikter och inte måste gömma sig i gruppen.

Att alla tystnat har skapat en motorväg rakt in i fullmäktige för Sverigedemokraterna som satsar rejält, både i Gnosjö kommun och i de närliggande kommunerna.

Tyvärr kommer det inte bara att straffa allianspartierna utan även kommunen och det är det allvarligaste.

Inga kommentarer: